Har du brug for at låne penge er der mange muligheder

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for at have lidt ekstra mellem hænderne er der forskellige muligheder, hvis du er studerende kan du for eksempel se på kviklån studerende og kigge de forskellige tilbud igennem. Der kan være så mange årsager til at man har brug for flere penge. Måske har du ikke et job mere, fordi du er sagt op. Måske har du brugt mere end du tjener eller måske har du et ønske om at gå ud og købe noget virkeligt lækkert til dig selv, som du i lang tid har gået og kigget på. Livet er langt, og lykken er kort. Det er ikke nødvendigvis rigtigt, men du kan få lykken til at vare længere, når du lever det liv, som du ønsker. Og som du har råd til. 

 

Tid til at undersøge hvad der kan lade sig gøre

Det er super træls at stå og mangle penge. Det er som om ens verden går i stå. Mulighederne er begrænsede, udsigterne er en stor grå masse og drømmene skrumper lige så langsomt ind fordi du ikke kan overskue hvordan du kommer fra din nuværende situation til den situation du ønsker at komme hen til. Det kan give stress, eller i hvert fald stresslignende symptomer, som du ikke har godt af. Når du har tænkt over det og undersøgt muligheder, er det en god idé at lave et overblik over fordele og ulemper, på den måde sikrer du, at du har taget det hele med i dine overvejelser og du ved, hvad du skal være opmærksom på og hvad du lige skal tænke over en ekstra gang. 

 

Kviklån er nemt og men også dyrere

 

Vær opmærksom på at rigtig mange institutioner nok er villige til at give dig et lån. Jo nemmere lånet er at få, jo højere er renten sandsynligvis også. Det er det første du skal være opmærksom på: hvad koster det mig egentligt at låne disse penge? Du ved jo godt at de skal betales tilbage, men ved du hvad prisen er for at låne pengene? Så skal du finde ud af hvordan og hvornår du skal betale pengene tilbage. Hvor lange frister får du og hvad sker der hvis du ikke når at tilbagebetale inden for en fornuftig rum tid, bliver det så langt dyrere for dig eller vil du kunne leve med de ekstra omkostninger forbundet med at tage lånet.

Scroll to Top