Kviklån – er det noget for mig?

Det kommer faktisk rigtig meget an på hvor du står rent økonomisk, socialt og hvor du planer at være om 5, 10 eller 15 år – når du gerne skulle begynde at afbetale de penge du gerne vil låne lige nu. 

For nogen mennesker er det at optage et lån en af de mest frygtindgydende ting man kan. At låne penge lige her og nu som man ikke har råd til at betale tilbage og som \’bare\’ vokser og vokser med tiden – det skræmmer kort sagt bukserne af dem. Det er den her slags mennesker der lader sig holde vågen om natten i frygt for at døren pludseligt bliver sparket ind af inkassofirmaet. 

Andre mennesker har intet problem med at optage over 100.000 kroner i Kviklån det første år de har kendskab til det. Det er de mindre overvejet lånere som måske bare synes at det er fedt med gratis penge. De har tydeligvis misforstået et eller andet i processen.

Og så er der dig – den mere velovervejet låner der leder efter svar på om det du gerne vil investere i og låne penge til, er fornuftigt nok til at du burde gøre det – det korte svar her er, at det kommer alt sammen an på dig som menneske.

Hvad ville fremtids \’dig\’ sige?

Dette er en af de \’tricks\’ jeg altid kører på mig selv, når jeg står i situationer der er med til at definere hvordan min fremtid kommer til at se ud – der er nemlig intet værre her i livet, end at komme til at træde sig selv i fremtiden over fødderne. Før du går ud og låner 50.000 kroner til den vandscooter du altid har drømt om, så overvej hvordan fremtidsudgaven af dig ville have det med at skulle afbetale den vandscooter ved siden af både hus, bil og måske en baby. 

Lån er smart – hvis det er et godt lån

Og med godt lån mener jeg ikke at du får en lav rente og ikke skal betale alverden tilbage – jeg mener godt lån som i at du bruger pengene fornuftigt på noget der kan få dig videre i livet. Det kunne eksempelvis være et depositum på en lejlighed, eller en ny cykel der skal spare dig på de penge som du bruger på at pendle til og fra skole. Det kunne også være at du virkelig følte at du havde brug for en ny seng, og det er en god ting at låne til. 

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk
Scroll to Top