Onlinelån – hurtigt og nemt

I dag er det modsat for få år siden nemt og hurtigt at ansøge om et lån. Det skyldes internettet der har åbnet op for online lån. Online lån er kendetegnet ved at de er hurtig og nemme at ansøge om, der er få krav og som udgangspunkt er det mindre beløb der ansøgs om.

De få krav hvoraf et af dem er at at der ikke bliver bedt om sikkerhed betyder at renten ofte er en smule højere, end hvis man ansøger i en almindelig bank. 

Find det rigtige lån

Det kan virke overvælgende og svært at finde den rigtige låneudbyder og det rigtige lån. Det er i dag et marked der er præget af mange udbydere. Derfor kan det være en god ide at benytte sig af en af de mange hjemmesider der har beskrevet de forskellige typer lån og låneudbydere.

De tilbyder også at du kan få 3 forslag til, hvor du bedst kan ansøge om et lån. Det er helt gratis og de skal blot have få oplysninger for at hjælpe dig.

Søg mere end 1 lån

Da det er hurtigt og nemt at ansøge tager det ikke lang tid at søge mere end 1 lån. Dermed sikre du dig at du ikke tager et for dyrt lån og betaler flere renter end du behøver. Søg derfor mindst 3 og gennemgå betingelserne efterfølgende. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være særlig opmærksom på. Som udgangspunkt skal du ikke sige ja tak til et lån du ikke kan betale tilbage før tid.

En anden fordel ved at få flere tilbud er, at du har mulighed for at gå tilbage til låneudbyder og prøve at forhandle til bedre betingelser. Husk de er forretningsfolk og et tilbud altid er åben for forhandling. Det gælder også med et banktilbud. Det er ikke sikkert at du får noget ud af det, men det er altid værd at prøve. Om ikke andet så bliver du bedre til næste gang.

Husk at starte med at lave et budget og find ud af hvad du har af penge til at betale af på et lån. Det kan være en dyr affære at misvedlige et lån.

Scroll to Top