Optag et lån lynhurtigt via SMS

Et sms lån er præcist som det lyder; et lån via en besked fra din mobil. Det bliver stort set ikke hurtigere og lettere at optage et lån. Det kan måske lyde lidt for simpelt, men med udviklingen er det blevet lettere end nogensinde at optage løn. Det betyder fx, at det ikke længere behøvere at inkludere din bank, og det kan for nogle være en ren befrielse. Du har altså i højere grad mulighed for selv at styre, om du vil låne, hvor meget og hvad du skal bruge pengene på.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er en mindre form for lån, du kan tage via din telefon – om det så er en smartphone eller mere klassisk mobiltelefon. Denne former for lån er lavet, for at kunne låne en mindre pose penge lynhurtigt. Hvis du søger en måde at låne et mindre beløb hurtigt og let med direkte udbetaling, er dette løsningen for dig.

Hurtig proces og udbetaling

SMS-lån kaldes også for fx kviklån eller mobillån. De er skræddersyet på den måde, at de har til formål at give personer mulighed for at anmode om et lån direkte fra deres enhed, hvorefter personen får sat beløbet stort set direkte ind på deres konto. Det er altså en effektiv nu-og-her løsning, hvor man ønsker at undgå ventetid, behandlingstid og svartid.

Hvor meget kan jeg låne med et SMS-lån?

Forskellige udbydere tilbyder forskellige maksimumbeløb. Fælles for dem alle er, at det er mindre beløb med en typisk grænse på omkring 7.000 kr. Det er altså muligt at sende en SMS efter fx 500 kr., 1000 kr. eller 3000 kr.

Når du optager et SMS-lån, skal du kunne bekræfte din identitet, og hos de fleste udbydere af lån i dag, sker det via NemID. Eftersom dette er den eneste form for identifikation, er det også grunden til, at lånet kan gå så hurtigt og automatisk igennem, da godkendelsen af din identitet sker automatisk, og derfor ikke skal godkendes manuelt ud fra dokumenter eller lignende.

Fordele ved et SMS-lån

SMS-lån er praktiske, da det er hurtige akutlån, når du måske endda står direkte på stedet, hvor du har behov for at låne penge. Det tager lynhurtigt at ansøge, og under en time efter kan du have pengene på din konto.

Fraværet af din bank gør, at du ikke skal gå til fysiske møder og forklare, hvad du skal bruge pengene til, før dit lån overhovedet kan godkendes. Du skal på samme måde heller ikke stille dine private ting til sikkerhed over for en bank.

19.941 kommentarer