Sådan skaber du luft i din økonomi

Hvis der er én ting som de fleste mennesker går og drømmer om, så er det at have lidt flere penge til rådighed i budgettet, så man kan få lov til at købe- eller investere i alle de ting som man går og drømmer om. 

Det svære ved denne del er dog at skabe luft i økonomien til de nye investeringer, for det er faktisk de færreste der ved hvordan man skaber den ekstra luft i økonomien, der gør at man kan investere i sin fremtid og drømme.

Det er heldigvis ikke umuligt at ændre på måden man opfatter sin egen økonomi på, og det er lige præcis det, som denne artikel slår et slag for. I denne artikel finder du et par gode råd og overvejelser til, hvordan du kan få mere styr på opsparingen.

Hvis du skal bruge penge lige nu

Så er dine muligheder selvfølgelig begrænset, men de er der dog stadig. Din første mulighed er at pantsætte en masse af dine dyrere ting, og købe de mest nødvendige tilbage på et senere tidspunkt. 

Det smarte ved denne metode er at du kan frigøre en masse kapital fra personlige aktiver, uden at behøve at gå igennem bøvlet med at få det solgt. Pantlåneren tager oftest bare imod det, vurderer det, og giver dig en pris på det. 

Din anden mulighed er at optage et lån, eksempelvis Quicklån. Quicklån er kendt for at være et utroligt nemt lån at få, men det kommer dog ikke uden høje renter. Derfor bør du være opmærksom på at få det betalt af i en fart, så du ikke ender med at skulle betale meget mere end hvad du har lånt. 

Quicklån er et utroligt smart lån hvis du eksempelvis smadrer din computer ved et uheld og akut skal bruge en ny til arbejde. Her kan du tage et quicklån, købe computeren og betale lånet af, når dine forsikringspenge kommer.

Andre metoder

Der findes et hav af gode måder at skabe luft i økonomien på, eksempelvis at gå over dine gamle abonnementsordninger og tage et kritisk kig på hvad du får brugt, og hvad du ikke får brugt. Mange af os går nemlig og bruger penge på abonnementer som vi i virkeligheden slet ikke får brugt – og det koster os jo bare penge i sidste, penge du kunne have sparet op. 

At spare op er svært, men det er altid kræfterne værd. 

Scroll to Top